پمپ ترمز خودرو
هر خودرو و یا وسیله نقلیه ای باید حتما یک سیستم ترمز داشته باشد تا در هنگام حرکت، با استفاده از آن سرعتش را کاهش دهد و در نهایت خودرو را متوقف کند. این سیستم طرز کار پیچیده ای دارد و می توان آن را اینگونه بیان کرد که زمانی که شما پدال ترمز را می فشارید، روغن ترمز فشرده می شود و این فشار وارده از طریق لوله ها و سیلندر ها تقویت و جابه جا می شود و در پایان به سیلندر ها و سیستم ناظر بر هر چرخ می رسد. البته این فشار ایجاد شده، به کمک سیستم های موجود افزایش یافته و چند برابر فشرده تر می شود. سپس از سرعت چرخ ها کاسته می شود و یا به واسطه مقاومت وارد شده، حرکت آن به طور کامل متوقف می شود.
درباره سیستم های ترمز باید گفت که اصول کار این سیستم از همان ابتدای ساخت اولین ترمز تا به الان یکسان بوده و تنها چیزی که تغییر کرده، سرعت، قدرت و کیفیت کار آن است. البته که سیستم های ترمز امروزی ماهیت متفاوتی دارد ولی هدف نهایی آن، انتقال نیرویی قوی به چرخ ها جهت توقف آنان است. تقریبا در تمامی سیستم های ترمز، به طور معمول این پمپ ترمز است که روغن را فشرده می سازد و این فشار طبق قوانین فیزیکی به نقاط دیگر انتقال می یابد. بنابراین می توان گفت که پمپ ترمز مهمترین بخش یک سیستم ترمز است. در ادامه از پمپ ترمز بیشتر خواهیم شنید.
پمپ ترمز چیست؟
سیستم ترمز از تعداد زیادی اجزا و قطعات مختلف تشکیل می شود که مهم ترین های آن، پدال ترمز، بوستر مکشی ترمز یا همان تقویتکننده و پمپ ترمز است. پمپ ترمز 3 وظیفه مهم را بر عهده دارد: تبدیل نیروی مکانیکی به نیروی هیدرولیکی، تقویت نیروی تولید شده و در نهایت منتقل کردن آن به چرخها. فشار ابتدایی که به پمپ ترمز وارد می شود، باعث انتقال روغن داخل سیلندر اصلی آن توسط لوله و کانال های خاص به چرخ ها شود. البته این پمپ، قدرت انتقال روغن ترمز را افزایش می دهد. جایگاه پمپ ترمز در محفظه موتور و در نزدیکی پدال ترمز، و روی بوستر قرار دارد.
اجزای سازنده پمپ ترمز
- مجموعه پیستون اولیه
- مجموعه پیستون ثانویه
- خار فنری
- اورینگ و پیچ توقف
- سنسور مایع ترمز
- مخزن روغن
- مجرای داخل سیلندر
- سوراخهای ورود و خروج روغن به سیلندر اصلی
- سوپاپ کنترل فشار
- خروجی
- اتصالات به بوستر
- سوراخهای تغذیه و جبران
- مدارهای انتقال روغن به چرخها
- روغن ترمز داخل مخزن و مدارها
- واشر تشتکی
- واشر برای خارج نشدن روغن
- حلقه خاردار برای جمع کردن پیستونها داخل محفظه
- دیافراگم؛ که با فشار هوا و خلأ کار میکند
- کاسه نمد برای تصفیه هوا
- ترمینال الکتریکی نشان دهنده سطح مایه هیدرولیک
- لاستیک تشتک اصلی
- پوسته سیلندر اصلی
- فنر برگشتدهنده
- میله انتقال نیرو
- بوش راهنمای پلاستیکی
- لاستیک تشتکی آببندی
- لاستیک تشتکی اصلی
- خروجی مدار اولیه
- لاستیکهای آببندی
- پین متوقفکننده
- پیستون ثانویه
- سوپاپ مرکزی
- خروجی مدار ثانویه
معرفی چند سایت خوب در زمینه امداد خودرو
سایت اول : امداد خودرو ابراهیمی
امداد خودرو ابراهیمی فعالیت خود را در شهر کرج منعطف کرده است و همشریان محترم شهر کرج میتوانند با تماس با ایشان در سریع ترین زمان ممکن خدمات خودرویی حمل و نقل و جایجایی را دریافت نمایید. برای اینکار کافیست کلمه امداد خودرو کرج را جستجو نمایید.
سایت دوم : خودروبران آرش
خودروبران ارش اسدی یکی از قدیمی های امداد خودرو میباشد که در شهر تبریز فعالیت میکند برای اینکه با خدمات این مجموعه آشنا شوید کافیست خودروبر تبریز را جستجو نمایید.
سایت سوم : امداد خودرو مرصادکار
سایت امداد خودرو تبریز مرصادکار یکی از سریع ترین خودرو بر های واقع در شهر تبریز میباشد که خدمات حمل و نقل سریع خودرو در شهر تبریز را برعهده دارد.